Wednesday, May 09, 2007

09.mail pandi ürituste sarjale PUNK.





























09.mail Euroopa Kevadpäeval panime oma ürituste sarjale punkti e jõudsime finisisse.

Planeeritud oli teatejooks Pärnu Rüütli tänaval "Pärnust Brüsselisse", kuid teatud asjaoludel pidime selle läbi viima oma kooli staadionil, mis muidugi ei vähendanud meie entusiasmi.

Iga Euroopa riiki tutvustav võistkond pidi riietuma vastava riigi kostüümidesse, mis seda riiki kõige enam iseloomustas. Kohal oli ka kooli maskott Õpiuss.

Üritus aga kulmineerus loomulikult Pärnu keskväljakul, kus tutvustasime kogu linnale erinevaid Euroopa riike, mille olime aasta jooksul ette valmistanud.

Meie kooli huvijuht Kai-Tõe Ellermaa jäi rahule meie üritusega, mis kestis alates möödunud aasta oktoobrist. Iga kuu tutvustasime siis mõnda mõnd Euroopa riiki, mille programmi koostasid erinevate osakondade õpilastest moodustatud võistkonnad.
Riikide järgi nime saanud võistkondi oli kokku seitse, igaüks korraldas vastavalt oma fantaasiale ühe teemapäeva, mis lõppes konkreetset riiki puudutava viktoriiniga. Ja see on kõik näha meie ajaveebist.

Meie oma Pariisis








Euroopa päeva ürituste sari jätkus meil meie oma Pariisis Lääne Virumaal Kadrina vallas. See oli ühtlasi preemiaks kõigile võistkondadele ja kokkuvõtete tegemiseks aastas toimunud Euroopat tutvustavatele üritustele.
Nagu öeldakse, et pilt ütleb rohkem kui sada sõna. Siin siis pildimeenutus.